I have a dream

I have a dream

Så länge jag kan minnas, har jag varit intresserad av Indien och de österländska filosofierna.

Det började lite trevande. År 1993 var jag i Indien för första gången, då som ung backpacker, och år 2000 var jag tillbaka för en vistelse på ett ashram*. Sedan dess har det blivit otaliga resor till Indien, både ensam och med familjen.

År 2011 fick jag upp ögonen för ayurvedisk hudvård efter att ha köpt en tvål, en Medimix Classic. Idén föddes direkt: Här kan jag ju använda mina kunskaper om Indien! Och så föddes tanken om att det kunde bli min mission att tillhandahålla ayurvedisk hudvård i Sverige

Jag började titta på möjligheterna att importera den här typen av produkt till Sverige. Efter några trevande försök på egen hand, köpte jag år 2012 firman AuroTrading av Malin och Britt-Marie Otterstedt. De hade då drivit importen av Medimix sedan år 1996 och lämnade över kundregister på kanske 50 återförsäljare samt ett varulager till mig. Då var det endast tvålarna Medimix Classic och Medimix Moisturising som ingick i sortimentet.

Sedan dess har jag hållit fast vid min mission: att tillhandahålla ayurvedisk hudvård i Sverige. Gradvis har sortimentet utökats med fler produkter från andra producenter. Fler och fler Återförsäljare har också insett de ayurvediska kvaliteterna. Linjen är att det alltid ska vara justa produkter till ett juste pris.

Nu, 2020, tar jag ett nytt grepp och byter namn, från AuroTrading till Bierka Veda. Bierka, för att det är det urgamla namnet på min hembygd och Veda, för att det handlar om den Vediska kulturen och Ayurvediska produkter.

Min vision är att öppna dina ögon för det naturliga alternativet. Yoga, för ditt inre välmående, kan ju inte säljas i en webshop, så missionen blir att tillhandahålla ayurvediska produkter för ditt yttre välmående. Och kanske kan detta leda dig till vidare efterforskningar om hur du kan utveckla både kropp och sinne genom yoga?

Låga omkostnader och inga onödiga mellanhänder gör att vi kan hålla mycket låga priser i förhållande till kvaliteten. Samtidigt ser vi till helheten och garanterar justa villkor, för alla inblandade, från producent till konsument. Låt dig alltså inte luras av de låga priserna - Bierka Vedas produkter är av absolut högsta kvalitet! 

Gör ett besök i butiken och hitta dina personliga favoriter, du kommer dit genom att klicka här.

/Jörgen 🌱

* Ashram ‒ en avskild plats för de hinduer som vill dra sig tillbaka och ägna sig åt meditation. [Källa Wikipedia]

 

Taggar:
Tillbaka till Jörgens Jidder Nyare inlägg

6 kommentarer

] Edadrahu mac.inua.bierkaveda.se.dqm.ud http://slkjfdf.net/

ufoqanoyoe

] Uptulobu ulj.nywh.bierkaveda.se.dfh.wa http://slkjfdf.net/

ojyoeqeta

] Irigohoda nlt.qmke.bierkaveda.se.uop.ic http://slkjfdf.net/

aabaesawexag

] Ilalrawi vvi.amji.bierkaveda.se.pil.ht http://slkjfdf.net/

armidapete

Hej, jag la precis en order, lördag kväll 20.00 2 april. Den gick igenom via Klarna men jag fick ingen orderbekräftelse från er, strulade i sista steget. Ville fråga om allt är ok? Mvh Anna Bryngelsson

Anna Bryngelsson

Lämna gärna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.