Ayurvedisk kroppsvård - treat yourself

Ayurvedisk kroppsvård - treat yourself

Ayurveda är den urgamla, Indiska visdomen om naturlig hälsa som hämtar alla sina läkeämnen ur växtriket. Örter, blommor, bark, rötter och skott ger våra produkter sina vårdande och helande egenskaper och sin karakteristiska doft.

Alla produkterna i vårt sortiment används som naturmedicin i Indien, där ayurveda är primärvård för hundratals miljoner människor. Här i Sverige får de inte klassas som naturmedicin, utan kategoriseras som skönhetsprodukter enligt olika praxis och standarder.

Vi väljer att prata om våra produkter som ayurvediska kroppsvårdsprodukter.

Ibland lyfter vi att de är naturliga, späckade med naturens läkeörter och oljor, och ibland pratar vi om hur minimalt med tillsatser och kemikalier de innehåller, och ibland om att de inte innehåller hormonstörande ämnen. Det här vet vi är viktiga parametrar för den medvetna, moderna konsumenten.

När vi säger Treat Yourself i samband med att vi vill inspirera dig till att köpa vår ayurvediska hudvård, hårvård, tandkräm och smärtlindring så gillar vi den dubbla innebörden i att man både ger sig själv en fin gåva eller upplevelse (en treat på engelska) och att produkternas egenskaper vårdar och läker (treatment = behandling på engelska) och lenar de områden du använder dem på.

Vår mission är att tillhandahålla ayurvedisk kroppsvård i Sverige. Med låga omkostnader och utan onödiga mellanhänder kan vi hålla mycket låga priser i förhållande till kvaliteten.

Samtidigt ser vi till helheten och garanterar justa villkor, för alla inblandade, från producent till konsument.

Låt dig inte luras av de låga priserna alltså. Bierka Vedas produkter är av absolut högsta kvalitet!

/Johanna, Bierka Veda

Taggar:
Äldre inlägg Tillbaka till Jörgens Jidder Nyare inlägg

Lämna gärna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.