Produkttestning i väntans tid

Produkttestning i väntans tid

Det händer inte så mycket på tvålfronten, just nu. Visserligen är det en båt på väg in med en massa roliga nyheter och flera gamla, efterlängtade favoriter.

Den båten är dock fortfarande på väg över Medelhavet och kommer att vara på väg i ytterligare några veckor. Vis av tidigare erfarenheter tänker jag inte berätta mer om nyheterna, utan konstaterar kallt att endast Gud vet när de kommer fram. 

Så, vad gör annars en tvålförsäljare under vintern, förutom att vänta på båtar med tvål? Pysslar inomhus, yogar lite, mediterar och studerar. Denna vinter har det blivit mycket religiös litteratur, både österländsk och västerländsk. Bibeln har plötsligt blivit intressant igen, särskilt då Uppenbarelseboken.

Vintern är också ett utmärkt tillfälle att prova produkter! I helgen fick jag tillfälle att prova våra egna ansiktsmasker och hårinpackningar på Svante och Lars, två gamla 50+ kompisar. Eftersom båda är blonda, valde jag att prova Khadi Neutral Henna på oss alla tre. Den funkade perfekt! Ingen färgning av deras blonda hår och en verkligt skön känsla i både hår och hårbotten efteråt.

Så till dig som har blont eller färgat hår, blekt eller livlöst: Prova Khadi Natural Neutral Henna! En hårinpackning helt fri från kemikalier, bara pulvriserade växtdelar. Blanda pulvret till pasta med kokande vatten och applicera i håret. Låt sitta några timmar och tvätta ur med ett Khadi shampoo.

Ansiktsmasken, Khadi Natural Facepack Sandalwood, funkar på samma sätt. Växtpulvret blandas till pasta med kokande vatten och appliceras på ansiktet. Låt sitta en lagom stund och tvätta av, gärna med en Khadi Sheabuttersoap.

Gubbarna gillade både doften och känslan. Svantes fru såg också skillnad i lyster, när han kom hem. Bra betyg!

Nu kan våren dock gärna komma, tycker jag. Och ta med sig båten från Indien.

Nästa gång presenterar jag nyheter!

Ha det bäst!

/Jörgen 🌱

 

Taggar:
Äldre inlägg Tillbaka till Jörgens Jidder Nyare inlägg

Lämna gärna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.