Nåt för dem som väntar…

Nåt för dem som väntar…

Du tillhör en exklusivt inklusiv skara människor. Skaran består av oss som väntar. Oss som orkar vänta. Olle Ljungström visste hur det kändes och skrev en låt om det. ”Nåt för dem som väntar”. Han var stor, Olle, och bodde sina sista år bara en halvmil härifrån. Jag träffade honom tyvärr aldrig men min moster lagade hans kläder ibland.

Vad väntar vi på just nu då? Ayurvedisk hudvård, såklart!

Exklusivt inklusiv? Vårt språk ändras hela tiden. Ordet exklusiv (adjektiv) betydde 1922 ”uteslutande, som utestänger de flesta”. På senare tid har dock betydelsen glidit åt ”lyxig, dyr”, eller kanske ”för de utvalda, som har råd”, typ.

Motsatsen till detta borde bli adjektivet inklusiv. Det ordet saknas förvisso i ordböckerna (utom som adverbet inklusive) men är ändå lätt att förstå som ”innefattande, som omfattar de flesta”, eller hur? Borde bli årets nyord, om du frågar mig.

Vi på bierkaveda.se vill sprida inklusivitet! Vi tycker ju att alla borde ju använda ayurvedisk hudvård, för att rädda sitt eget skinn. Du som läser detta är ju redan inklusiv. Du är med i gemenskapen, har tillägnat dig tillräckligt med kunskap och har upptäckt fördelarna med naturlig hudvård.

Nu är vi ju exklusiva också, fast på ett annat sätt. Alla som inte läser detta är än så länge exkluderade. De har inte förstått fördelarna med naturlig hudvård. Än. Hjälp oss gärna att inkludera även dem, dessa okunniga. Dessutom exkluderar vi dem som inte orkat vänta…

För som du kanske märkt, har vi haft tomt i butiken ett tag. Vi sålde slut på lagret flera månader tidigare än beräknat. Tack vare dig och resten av våra inklusiva kunder. Tack för det! Och förlåt.

Nu är väntan äntligen slut, båten har kommit lastad med nya fina produkter, ända från Indien!

Den här hösten har vi också några riktigt efterlängtade nyheter. Medimix har äntligen tagit fram tre ljuvliga Bodylotions:

Njut av hösten!
Jörgen 🌱

Äldre inlägg Tillbaka till Jörgens Jidder

Lämna gärna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.